Menu
Your Cart

Afectiuni dermatologice RSS Feed

02 mar. Onicomicoza
dermalivia 0 1610
Onicomicoza reprezinta una dintre cele mai des intalnite afectiuni dermatologice care poate afecta atat unghiile de la maini cat si pe cele de la picioare.Unghiile afectate isi schimba culoarea in  ga..
06 nov. Acnee
dermalivia 0 1793
Acneea este o afectiune a pielii care caracterizata prin aparitia mai multor tipuri de leziuni: comedoane (puncte negre=comedoane deschise; leziuni albe=comedoane inchise, papule, pustule sau chiar a ..
06 nov. Dermatita atopica (Eczema atopica)
dermalivia 0 2663
Dermatita atopica este o afectiune cronica a pielii, pruriginoasa care afecteaza in special copiii(20-25% dintre copiii din Europa de Vest) dar poate sa apara la orice varsta.In 50% din cazuri simptom..
06 nov. DERMATITA SEBOREICA
dermalivia 0 2808
Dermatita seboreica este o afectiune inflamatorie a pielii, cronica, recurenta (cu perioade de acalmie si de acutizare) caracterizata prin aparitia unei eruptii eritematoase, scuamoase localizata in s..
06 nov. Impetigo
dermalivia 0 2067
Este o infectie bacteriana a pielii, superficiala, contagioasa care afecteaza in special copiii. Se caracterizeaza prin aparitia unor bule care se sparg si se acopera de cruste melicerice(de culoarea ..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)