Menu
Your Cart

Despre mine

  

Dr Popa Livia

Medic specialist Dermatovenerologie, absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie din Craiova, promotia 2012.

In perioada 2013-2017 am urmat rezidentiatul in cadrul Clinicii de Dermatologie din Craiova sub atenta indrumare a unor cadre medicale si didactice de exceptie.

Am 7 ani de experienta profesionala timp în care am dobandit competente medicale in domeniul dermatoscopiei, terapie laser, DermaPen, injectare de fillere si toxina botulinica, peeling, IPL, chirurgie dermatologica(chiuretaj, electrocauterizare, excizie chirurgicala, biopsie).

Dermatologia a fost pasiunea mea inca din timpul facultatii cand am fost reprezentant al firmei Pierre Fabre (Avene, Ducray, Exomega).

Din anul 2013 pana in prezent m-am alaturat echipei Keza Clinique alaturi de care am participat la numeroase cursuri de pregatire si work-shopuri in domeniul Dermatologiei estetice atat in tara cat si in strainatate.

Din 2017 profesez ca medic specialist dermatolog in cadrul Spitalului Orasenesc Corabia.
In activitatea mea zilnica ma confrunt cu diverse patologii dermatologice atat la copii cat si la adulți.

Am lansat acest site din dorinta de a ajuta cat mai mulți pacienti care eu nevoie de un consult dermatologic dar care din diverse motive nu se pot deplasa intr-un cabinet medical.

Din fericire dermatologia este una dintre specialitatile care poate trata cu succes afectuni prin intermediul telemedicinei astfel incat fiecare persoana poate beneficia de un consult medical de specialitate in deplina siguranta si in cel mai scurt timp.


Colaborari