Menu
Your Cart

Termeni si Conditii

1.Termeni generali
Dermaconsult.ro incearca sa ofere informatii specializate, accesibile tuturor utilizatorilor interesati de sanatatea lor. Este importat de subliniat ca informatia prezentata pe acesta site are un caracter suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dumneavoastra. Scopul acestui site este acela de a va furniza sfaturi generale. Aceasta site trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dvs. de sanatate.
 Sfaturile noastre sunt date doar pe baza simptomelor pe care dumneavoastra le descrieti. Datorita acestui lucru, trebuie sa va asumati faptul ca o descriere incorecta sau incompleta a simptomelor poate sa determine discordante intre sfaturilor oferite si starea dumenavoastra reala de sanatate.
Raspunsurile oferite prin intermediul site ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind echivalente unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Datorita modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de platforma noastra trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. Dermaconsult.ro nu  poate fi considerat raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.Serviciul de consultanta online poate oferi, datorita limitarilor acestui serviciu, doar recomandari privind un diagnostic probabil al afectiunii prezentate, posibile variante de diagnostic diferential, recomandari de tratament pentru afectiunea suspicionata, recomandari privind investigatii suplimentare necesare, masuri terapeutice si profilactice.

2.Protectia datelor personale
Conform cerintelor legislatiei aplicabile in materia protectiei persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site ul va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului.

3.Tarife si plati
Doar solicitarile considerate eligibile vor fi acceptate pentru plata.
In categoria celor neeligibile intra urmatoarele: furnizarea de date insuficiente pentru conturarea unei opinii medicale referitoare la afectiunea dvs, poze neclare sau neconcludente, afectiuni care necesita examinari sau investigatii precise (dermatoscopie), pentru a exprima un diagnostic probabil.Dermaconsult.ro nu va pretinde si Utilizatorul nu este obligat sa plateasca vreun tarif suplimentar in afara de cele mentionate.Utilizatorul nu poate cere rambursarea acestui tarif in nicio situatie in care a incalcat oricare din prevederile prezentelor Termeni si conditii.Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele pentru oricare dintre Servicii si de a stabili noi tarife in orice moment. Avand in vedere efectuarea platii prin card, Utilizatorul se supune in intregime termenilor si conditiilor operatorului de plati,

Inainte de plata pachetului dorit, medicul analizeaza cazul, iar daca este eligibil i se elibereaza factura proforma cu linkul de plata.

In functie de pachetul ales, Livrarea serviciului se face prin email in termen de 30 min/ 2 ore de la efectuarea platii de catre beneficiar

Returnarea platii
Cererea returnarii platii se poate face de catre doar in cazurile in care solicitarea  sa nu a primit un raspuns pana in momentul cererii returnarii platii, si au trecut mai mai mult de 10 zile calendaristice de la publicarea acesteia. Pentru returnarea platii, va trebui sa ne contactati in scris prin email la adresa consultatii@dermaconsult.ro .4.Consultatiile oferite minorilor
In cazul minorilor site ul nostru urmeaza directivele legale in vigoare privind solicitarea de consimtamant in cazul copiilor pana la 18 ani.Consultatiile catre minori vor fi acordate doar ein cazului in care solicitarea este facuta de un adult.

5.Modificarea Termenilor
Ne rezervam reptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori.